-10%
Në gjendje

Salvia – Vaj Sinapi

Çmimi i tanishëm është: 1,332.00L. Çmimi origjinal qe: 1,480.00L.

Me këtë produkt fitoni 13 pikë besnikërie, që mund t'i përdorni për të kursyer në porositë e ardhshme. Mësoni më shumë rreth programit të pikëve.
Porosit në WhatsApp Online

Vaji i sinapit (Brassica juncea) është një vaj bimor me origjinë natyrale, i njohur për përdorimin e tij tradicional në kujdesin personal dhe mirëqenien e përgjithshme. I pasur me acide yndyrore, ai përdoret në rutina të ndryshme kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe flokëve.

Në kujdesin e flokëve, vaji i sinapit përdoret tradicionalisht për masazhimin e skalpit, duke ndihmuar në zbutjen dhe ushqimin e flokëve, si dhe në përmirësimin e pamjes së tyre. Për kujdesin e lëkurës, përdoret në masazhe dhe për aplikime të jashtme, duke ofruar një ndjesi ngrohjeje karakteristike.

Falë përbërjes së tij bimore dhe përdorimit tradicional, vaji i sinapit është një alternativë për rutinat e kujdesit kozmetik dhe masazhit.

Përbërësi bimor: Vaj sinapi (Brassica juncea).

Përdorimi: Për kujdesin e flokëve, lëkurës dhe masazh të jashtëm.

Kujdes: Mund të shkaktojë irritim ose ndjesi djegieje në lëkurë. Rekomandohet prova në një zonë të vogël përpara përdorimit. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozat. Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve të produktit.

Vlerësimet e klientëve
  • 0
    0 vlerësime
  • 5 Yje
    0%
    4 Yje
    0%
    3 Yje
    0%
    2 Yje
    0%
    1 Yll
    0%
Vlerësimet

Nuk ka ende vlerësime.

Shkruaj një vlerësim
Jini i pari që jep një vlerësim “Salvia – Vaj Sinapi”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

LART